Orfű

Orfű a Mecsekben helyezkedik el, így számtalan gyönyörű kirándulási (gyalogos és kerékpáros) célpont található a közelben.

Orfűn található a Pécsi tó és az Orfűi tó is, így rengeteg vízí sportnak és kellemes időtöltésnek ad otthont. (kajak, kenu, vizibicikli, sárkányhajó bérlés, horgászat, a tavakon több helyen is fürödhetnek a természetes vizek kedvelői).

Orfűn Aquapark található, így az élmény-, úszó- és pezsgőmendencéket előnyben részesítők gyönyörű környezetben kapcsolódhatnak ki.

Orfűn több kiváló büfé helyezkedik el a vízpart közvetlen közelében és számos szuper étterem és vendéglő várja Önöket!

Orfűn lehetőség van lovaglásra, minigolfozásra, teniszezésre is és a kalandvágyóbbak extrém barlangtúrán is részt vehetnek, így mindenki megtalálhatja a számára rokonszenves időtöltést.

Orfűtől 4 km.-re található Abaliget, ahol idősek és gyerekek is kellemes kirándulást tehetnek az Abaligeti cseppkőbarlangban.

Orfűtől 7 km.-re található a Magyarhertelendi Termálfürdő, így esős időben vagy egy kellemes őszi túra után könnyen megközelíthető fürdőzési és nívós szaunázási lehetőség biztosított.

Orfű Pécstől 20 km.-re helyezkedik el, ahol rengeteg kulturális és történelmi látni valót tudunk megtekinteni. Vagy csak egy kellemeset sétálhatunk Pécs gyönyörű belvárosában.

…és mert egyszerűen gyönyörű!